Saturday, 21 January 2012

Minat?....

kalau orang tanye apa minat ko pada masa lapang eh?
ermm...minat ehhh....minat minat minat...

kalau bosan-bosan, sebenarnye saya suka ngadap laptop. dekat laptop macam2 boleh buat sebenarnye, bukan la bermaksud mengadaaaapp je tak ada wat ape2..hehe...

saya suke serf internet-haa salah 1 nye suke tulis blog la. tak kisah la pasal apa2 pun, asalkan sesuatu yg saya buat tu tak menyusahkan orang lain sudah la....

saya juga suka buat design-cth mengunakan adobe photoshop ke,illustrator ke,atau guna software lain utk membuat design,tapi yg saya tau gune dua software tu je la..haha.....al maklum la tak ada pembelajaran secara detail tentang design2 nie....tau guna pun,test2 sendiri la...kdg2 terasa nak belajar semula, belajar tol2 tentang dunia designer ni..hehe....agak2 nye boleh masuk ke jiwa....aisshhh mesti la masuk,sbb benda yg di minat kan.....

saya rasa nak tambah minat la, tapi sekarang belum la ia menjadi minat saya yg tetap, di sebabkan kekangan masa, and rasa malas tu bertimpa2..haha....nak tambah minat kat gym boleh tak...try search gym yang paling dekat sekitar pasir gudang ni, tapi tak ada la pula. abah kata dekat masai ada, tapi sak aya tak penah search and tak tau kat area mana...best juga kalau hari wekend aktiviti yang di buat adalah pergi gym, wau mesti best kan.

secara kesimpulan nya sebenarnya minat saya adalah - dok umah jerrrrk.....yekla hari biasa,hari kerja..so hari wekend so biarlah habiskan masa di rumah jer....tapi berlainan pula dengan mak saya, hari wekend saya bawa mak,kemana sahaja mak nak pergi selain pergi beli barang keperluan rumah. yekla hari biasa mak di rumah, dan hari minggu mak nak la keluar berjalan2. so as anak,saya bawa la mak kemana mak nak pergi dan itu saya rasa dah jadi tanggungjawab saya pula bawa mak berjalan2....;-)

**ha tertinggal pula tentang minat saya yang 2 ni - tengok theater and tengok wayang...hehehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...