Thursday, 11 August 2011

Bior betol - fida&mamat(sepah) - auta/fakta

Salam Ramadhan Al Mubarak...
Hari ni dah pose ke 11, pose jgn xpose yerk....kalau tinggal pose, so pepaham la nanti kena ganti, jgn wat2 lupe plak nak ganti, tup2 dah tahun depan....dah kena bayar fidyah....jgn lupe, fidyah pose nie akan berganda kalau tak ganti pose...so igt2 la yerk, jgn lupe ganti pose nanti....
Tapi I bukan nak cite pasal pose kat sini, ade la nak cite skit, pasal hal sekeliling nie..boleh tak agak2 nye,(boleh kan aje)...eh pose laaa......

Hari ni dapat berita yg fida ala  rafidah yg berlakon cite kasih alia skrg tu, yg muke mcm siti tu, buat pengakuan tentang dia dgn mamat(sepah). tapi setakat nie fida je yg wat statment, mamat tu xwat statment ape2 lg pun. link kaitan sttment fida . bile search kat google 'fida dan mamat' perh,ramai nye bloggers2 coment pasal statment fida, bior betikkk.....

byak gak la komen2 tentang statment fida tu, ade yg mengecam, ada ygx setuju, ade yg mendoakan...
tapi lg ramai yg mengecam,mengutuk - plak tu ade yg kate, bawak2 la cari org lain, mcm xsesuai je fida dgn mamat sepah tu....tu semua pandangn diorang la, tp kalau org lain tgk pun mcm tak sesuai (eh yeke, yela kot) ...sblom ni pun mcm dgr2 mamat ni bercinta dgn adik rody kristal....ke sttment fida nie,utk promosi filem nieeee......

tapi walau camne pun, kalau cinta dan kasih tu dah wujud, xkira la paras rupa seseorang tu mcmana pun, yg penting hati dah terpikat kan....lgpun statment fida tu, dia xde berkate berkaitan rupa paras pun, fida tertarik pasal mamat ni pentingkan keluarga, even mase show maharaja lawak pun, sempat dia meluangkan mase dgn family (ok la tu, baik ape, pentingkan keluarga).....

so kalau betul diorang nie go on, ape yg d harap2 semoga diorang berbahagia je la yerk
doa yg baik2 je la yerk....

1 comment:

  1. biar betikkkkkkkkkk?biar tebuuuuuuuuuuuuu????

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...