Friday, 1 July 2011

Xkisah la ada Follower ke tidak....Tapi

Singgah di blog member jap tadi, tetiba terasa nak layan blog jap....

Hari ni ari jumaat...mcm banyak kije, tp nape i xwat kije ek...adekah kemalasan melanda seketika....hehe....dari pg td, ade la gak wat kije sikit2,tp wat slow2 dah la,slow and steady la katekan....
utk ari nie, kije i ade lah mengadap fb jap (kejap ker,hehe)....update fb, pastu terasa nak upload picture mase bercuti family trip ke cameron. tapi picture tu ade lg, dr album kak ina, camera abg azzam lg, camera i la.....so dah alang2 kak ina dah upload picture kt fb die,so i copy paste je la dlo....nanti bile ade mase lg i masuk kan la picture kt camera i and abg azam punye camera....

bercerita intro je, dah berape patah perkataan...blom masuk lg tajuk utama post nie...hehehe

Sesetengah blog, i tengok ramainye followers diorang, jeles pun ye gak....ahh tp xkisah la,sbb tujuan i wat blog nie, bukan utk cari follower tp tujuan nye, kalau tetiba i rase nak layan blog, so ade la tempatnye utk di layan....xdela asik nak melayan perasaan jerkk....hehehe.....

mungkin yg ramai followers tu dah lame diorang create blog tu and aktif meng update blog....
mcm i nie, ade mase sgt ke nak update....ari2 ke nak update.....kdg2 mmg la nak update, tp kekangan mase tu yg mencemburui (ceh).....hehehe


1 comment:

  1. huhuhu..i ingatkan hr ni i x on ym u buat la keje..rupanya sama juga slow nye...hahhaa

    u jgn risau la..x ramai follower x bermakna x ada org baca u punya entry..kita bukan nak kutip duit pun utk menulis ni..sekadar berkongsi cerita dan apa saja yg terlintas difikiran..:)

    jadi..teruskan menulis..tiba masanya, klu ada yg tertarik nak ikut u punya blog,dia akan ikut juga...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...