Friday, 22 July 2011

Donut Jco vs Ajiq and Fafa

  
Mase study kat kl dlo,slalo teringin nak mkn donut jco yg de kt pavilion. Sbb org kate donut j.co lg sedap&lembut... Semmgnye pun donut pun mmg my favourite mknn.

Kat jb ni,setahunye de kt city square,tp xtau la klu de kt tmpt lain lg..so utk kali ni,dah 2kali la i mkn donut jco ni, terase mcm jakun pun ye gak cos pdhal jco ni dah lame famous,tp bru i dpt merasenye..xkisah la nk kate jakun ke x,yg penting i dpt mkn..lelagi org belanje derrr....prktaan belanje tu yg best tu,org dah blnje xkan nk menolak plak,tol x..

So dpt baby donut, semua jenis donut dpt rase..&ia di kongsi bersama keluarga. Bak kate mak,mane cukup ni..(heh,mak ni,org dah bg kan..cukup la tu,heh).. Lain citenye dgn fafa,sambil menagis d kenakan oleh ucunye,yekla nak mkn donut,tp xminta pun dgn ucu(i la,ucunye,sape lg kan)..fafa minta dgn my sis,haa pe lg kena sakat la dgn i..Sis,abh geram same i menyakat fafa camtu..kih kih..ala gurau2 je tu..haa tgk,kan ucu pujuk fafa blik ni...fafa dah ok dah,dah bleh senyum dgn ucu...sayang fafa..


& ajiq plak..klu dh dah donut yg die suke,'oreo',kalu nk rse yg oreo kena gtau ajiq dlo,klu x,abis la,menagis xbrlagu la ajiq jwbnye..tu la gelagat anak buah i yg kian rapat semenjak i dah stay kt umah ni,mklum la dlo kan i stdy kt kl,jrang2 blik umh, n ble blik umh pun diorag xdela excited sgt nk jmpe i..tp skrg, ada certain2 perkra i dpt rasekan yg diorang sayang i,xnak kehilangan i...wah terharu gitu...

Eh ni dah masuk cite lain dah,dr cite psl donut jco,dah msuk kisah my niece n nephew...xksh la labu,yg penting jari jemari ni laju je menaip..

Ape2pun pd tuan  yg bg donut jco tu,mekaceh ye..still remmber knpe mengape bagaimne u bg donut tu....:-) lainkali nk lg tau...(hehe demand plak)....

2 comments:

  1. wawawa..tetiba teringat kenangan masa kat kl..u make me miss J.CO:(

    nyumnumnyum...lembut giler rasa donut J.CO

    agak2 kat JB mana nak cari?

    ReplyDelete
  2. kat JB ade kat city square la cik nor....Jom bile mau turun jb lorrr

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...