Wednesday, 13 July 2011

Ada Itu Kenangan Bersama Seth- Nora Elena (eh Eh eh)

Pejam celik pejam celik, laa dah abis dah cite nora elena kan...
Terasa nak ulang balik je cite tu kan (xtau la org lain terasa ke tak, tp bg I begitu la nampaknya)
Terasa nak masuk dalam cite tu pun ye gak, tp nak jd watak yg mane 1 ek..
Takkan la nak jd watak Evone (mcmane ntah eja name dia), tu watak antogonis tu, xsesuai dgn diriku...kih kih....
Mestilah nak jd watak Nora (berangan jap). Yekla Nora dpt Seth, sape yg xnak Seth wooo....
Terasa masyuukk je tengok cite tu...


Lelagi Seth Suke Warna Merah, Seth Suke pakai Cap, Seth Suke belikan Nora Bunga,bla bla bla....
(begitulah kenape masyuk sgt tgk cite tu)

Tp cerita tu ade maksud yg tersendiri bg diri I...(ape maksudnye ekk, kenape ade maksud ekk)
Perlu ke nyatakan kat sini? xpayah lorrr.......^_^ Simpan Sendiri2 sudeh ler......

Lagu Sofaz Tema Nora Elena pun, jd masyukkk je bile dgr...
Sblom ni, lagu tu kuar, xdela masyuk sgt gegendang telinga nie...Tp sejak NOra Elena, semua masyukkk laa..lalalalala........Dan BIla Esok, KIta Kan Bertemu Kembali.........



Di dalam hati selalu tersimpan
Rasa yang takkan pernah bisa ku ungkapkan
Kau diam tanpa kata
Saatku ungkap semua rasa
Di saat ku ingin dekat denganmu
Kau semakin jauh meninggalkanku
Dan kau diam tanpa kata
Saatku ucap semua rasa

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatimu
Tuk cinta yang pernah kita miliki
Tuk selama-lamanya
Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
Tuk bisa menjagai hati ini
Tuk selama-lamanya

Mungkinkah esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatiku
Untuk cinta yang pernah engkau miliki
Untuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatimu
Untuk cinta yang pernah kita miliki
Tuk selama-lamanya
Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
Untuk bisa menjagai hati ini
Tuk selama-lamanya
Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatimu
Untuk cinta yang pernah kita miliki ‘tuk selama-lamanya


Nora Bersama Seth, Ahmad Seth Tan!!!!

Nora d zaman Sek bersama Maria adik Seth


Wah Seth Berbaju Merah Gitu!!!


Miera and Seth!!!

Sethhhhhhhhhhhh

Seth Berkemeja, nmpk kemas gitu...Ade Classs

Macho gak mamat nieee.......

Di saat Nora Bersama ...(alamak lupe plak name Zul dlm watak nie)

^_^

Santapan Halwa Telinga OST Nora Elena, Enjoy ur Self (Enjoy ke, Enjoy2 kan la diri tu yerk )

Berubah by Erry Putra,Reen
**Seth, Jgn berubah hati yerk,pd org lain....hehehe

Terhenti Di Sini by Asfan
***Seth, perhubungan kita jgn terhenti sprt tajuk lagu ni yerkk

Sesuatu yg Berbeza by Sofaz
**Hati yg berbeza di saat bertemu dgnmu, Beza itu haruslah tahu menilai antara kaca dan permata ya Seth!!!
Biar Hati Mencintai by Nadia Aqila
**Biarkan hati itu mencintai selagi ia ade punya ruang dan waktu utk di cintai, Seth 4eva


Jangan Kau Pergi By Erry Putra,Shajiry,Reen
***Jangan kau pergi meninggalkan aku, krn aku masih memerlukan dirimu, Seandai kamu mahu pergi juga, Iziknkan utk Mencintaimu dalam Diam tau Seth :-P






3 comments:

  1. hahhahahaha..dahsyat tu...u x ckp pun i dpt agak kenapa u suka sampai tahap meroyan dgn citer ni..huahuahua...i think mesti u akan kenang citer ni sampai hujung nyawa..rose...cameron highland...dia...u....memory...huahuahuahua..:P

    ReplyDelete
  2. woaa demam nora elena tak habeh lagi niyh.. :P ramai gilaa suka cerita tu tak kira laki atau pompuan.. hahah btw cerita ni memang best.. :P nampak gaya lelaki2 lepas ni kena jadik alal2 seth tan la bru awek caer, pompuan plak ala2 nora elena.. :P

    ReplyDelete
  3. CIK NOR....hahaha.....camne kamu leh tau nie...syhhh diam2 sudeh...pecah rahsia i nnnti kt blog nie :-P

    QUEEN F....of course la pasni kaum lelaki kena jd cam Seth tu, spya kaum hawa terpikat....haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...