Wednesday, 29 June 2011

Kenapa Adam??

Kenapa aku minat Adam?
Kenapa tak minat org lain?
Handsome sgt ke Adam tu?
(sblom jawab soalan diri sendiri, nak gelak dulu le,hehehehe)btol ke x aku nie...

Adam...
kenapa aku suke ko eh...
sejak bila aku boleh terpikat dgn ko..(perh ayat terpikat la sgt)...
aku suke/atau lebih tepat minat ko, mase ko kat AF lg...
ntah la bg aku, ko punye gaya tersendiri, stail tersendiri(bandangan bandangan)
plak tu di tmbah dgn ko pandai dance (perh makin aku terpikat seh,hehe)

Adam..
mase kt AF, ko di panggil BDK CERMIN, mane tak nye...sikit2 akan tgk cermin je kijenye....konon2 control macho la gitu yerk...hekkkkk......
tp kdg2 suare hang tu pun ke laut gak...opss...terlebih sudeh...ala,mklum la bdk baru nak nyanyi la katekan...okla tu....
ko peminat fanatik KRU....nak di jadikan cite (tp bkn nak d jadikan,tp mmg btol2 la),aku pun mmg peminat KRU,sejak dr dulu lg...sbb bg aku KRU ade cara tersendiri utk market kan lagu2 mereka...class gitu makk...

Adam,
masih ko bebaru keluar AF, aku igt lg kengkawan aku siap msg lg, bile ko perform kt tv....siap msg bgtau, adam ade perform kt tv...(wahh gitu you).....ade gak yg siap print kan gambar adam bg kat aku....so aku pun menampalkan la gambar adam tu di kamarku.....(kat hostel je pdhal nye...hehe)...hari2 tgk muka adam, makan adam, minum adam, bak kate semua adam je la...(haha,btol ke x kepala aku nie)....

Adam,
aku pernah terfikir kalau btol2 ko hadir dlm idup aku....ape aku nak buat agaknye ek..
dan tiba2 ko plak melamar aku (perhhh...berangan ke aku nie....)
adekah aku akan terima pinangan ko tu....(hehe)
errr err agak2 ape ek jawapan aku....
kalau di fikirkan secare kependekkannye....
AKU TERIMA AJER....
tp bile fikir panjang, tak kot....(mcm ye je kan....)
kenape jawapan tak eh....
yekla u tu kan artis....
banyak gossip maaa....hhehehe
xpela cukup la sekadar aku hanya meminati ko dr jarak jauh jer
xsalah kan....

****haaa tu la sedikit sebanyak mengenai kenapa aku minat Adam sampai sekarang....so lepas ni klu ade yg tanye lg....so senang je jawapan aku....g la bace article kt my blog ni ha...haha

project terbaru Adam bersama VIP
****OHH ADAM KU.....

2 comments:

  1. wahahahhahaha.fanatik giler u.......klu i jadi adam...buat scary jer baca entry u ni...wakakaka

    ReplyDelete
  2. hahahaha......bior la...org nak ckp i nie xbtol ke,kepala senget, ape je, i terima dgn hati yg terbuka...umpama i menerima ADAM seadanya dgn hati yg terbuka....hahaah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...